Konoba

Proslave

Proslave

Konoba Krušo je idealno mjesto za kreiranje najljepših uspomena za sve vaše povode za slavlja. Obratite se nama jer mi brižljivo, zajedno sa vama, planiramo i organizujemo sve vrste proslava.

Bez obzira da li ste za manje porodično okupljanje ili za veliku proslavu sa familijom i prijateljima konoba Krušo će vam pomoći da organizujete događaj za pamćenje.

Idealno za manje proslave. Provedite nezaboravne trenutke u vrhinski tradicionalno opremljenoj sali, kapaciteta 80+ mjesta. Profesionalno osoblje, dobra kuhinja i ambijent upotpuniće utisak.

 

Izuzetno prijatna terasa našeg restorana namijenjena je za manje proslave i okupljanja za 80+ osoba.

U skladu sa vremenskim prilikama, ponta konobe Krušo koja je okružena morem, sa svojih 170 + mjesta predstavlja idealano mjesto za sve vrste okupljanja.

 

Proslave

Proslavljate krštenje, rođendane, punoljetstvo ili bilo koji povod za slavlje sa porodicom ili širim krugom zvanica? Domaćinski izgled i toplina boja našeg restorana, pružiće vam ugodne trenutke za provod sa prijateljima. Na raspolaganju Vam je naša kompletna usluga koja se odlikuje profesionalnošću. Biće nam zadovoljstvo da budemo Vaši domaćini. Moderno opremljenom kuhinjom i pratećim sadržajima, poštujući svjetske standarde, stvorili smo uslove da usluge posluge hrane i pića  i organizacije proslava ponudimo na najvišem nivou.

  

Team building

U poslednjih nekoliko godina veoma atraktivan dio naše ponude je realizacija Team buildinga za kompanije. Na raspolaganju za organizaciju raznih igara je restoranski prostor, plaža, plažni bar, a imamo i usku saradnju sa kompanijom 'Petar Boats' (linkovati www.petarboats.me) koji Vam nude sve vrste izleta na moru (posjeduju manje i veće brodove, glisere, kajake...). Team building u Herceg Novom idealna je prilika da Vašim zaposlenima probudite moždane vijuge, omogućite nezaboravno iskustvo na moru, proširite im vidike i priredite im zabavan vikend i bolje upoznavanje sa kolegama i menandžmentom. Ne zaboravite da smo MI tu da Vam damo i svoje predloge, kao da i da Vam pomognemo u organizaciji raznih igara.

Vjenčanja

Jedan od najvećih događaja u vašem životu proslavite u konobi Krušo kao idealno mjesto za  savršeno vjenčanje iz snova. Unutrašnja sala je kapaciteta do 80 gostiju,a u dijelu gdje se nalazi terasa moguće je smjestiti do 200 ljudi. Posebnu pažnju mladenaca privlači ljetnja lokacija – ponta koju posjedujemo gdje je moguće pristati i brodom. Organizujte svoju malu bajku okruženi morem sa 3 strane.  Naš iskusan tim na čelu sa šefom kuhinje osmislio je za vas bogatu ponudu jelovnika, a takođe ćemo vam sa zadovoljstvom pripremiti i poseban jelovnik prema vašim željama i ukusu. Mi Vam nudimo preporuke za za agencije koje pružaju usluge dekoracije prostora, poslastičarnice, salone vjenčanica, fotografe, agencije koje iznajmljuju opremu da Vaš dan učine čarobnim itd .

 

Organizacija ručkova i večera za turističke grupe

Konoba Krušo je idealano mjesto za sve vrste ručkova i večera za turističke grupe. U sklopu restorana nudimo i  parking.

Restoran nudi široku ponudu jela rasporedjenih u set menije različitog cjenovnog ranga. U našoj ponudi možete naći posebne ponude za grupe i turiste koji ne jedu svinjsko meso, kravlje proizvode i sl. Ponuda se može prilagoditi vašim dodatnim zahtjevima.

 

Stojimo Vam na usluzi!

Rezervaciije možete izvršiti direktno u našem restoranu, Šetalište 5. Danica, putem maila (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) ili preko telefona (+382 67 666 669)

Kontakt

Šetalište 5 danica 85340 Herceg Novi, Montenegro

info@konobakruso.net

Radno vrijeme

Pon - Nede 7:30 - 00:00  

 

Rezervacije

Za rezervacije pozovite!

+382/67/666/669 +382/31/323238

Pratite nas