Konoba

O nama

Previous Next

O nama

Konoba Krušo je porodični biznis, a firma d.o.o. Krušo je društvo sa organičenom odgovornošću sa sjedištem u Herceg Novom.

Počeci današnjeg društva datiraju od osamdesetih godina prošlog vijeka .U početku, osnovna djelatnost je bila trgovina da bi sredinom devedesetih godina vlasnik promjenio osnovnu djelatnost u ugostiteljstvo i turizam.Naime,kapital je uložen u stvaranju turističko ugostiteljskog kompleksa Raffaelo sa konobom Krušo.

 

U periodu od dvadeset i pet godina od mora je otrgnuto i izgrađeno moderno kupalište sa plažnim mobilijarom,konoba “Krušo” sa prepoznatljivom domaćom kuhinjom i kafe picerija” Raffaelo” koje se naslanja na Šetalište 5 Danica,Igalo.

Interensatno je da je na mjestu restorana u kojem sada uživate bilo more dubine 3 metra.

 

 Zahvaljujući stalnim naporima i uvažavajući želje sve  zahtjevnijih  gostiju, kao potvrda dobrog i uspješnog projekta,uloženog rada,truda i investicije,prepoznata je na međunarodnom tržištu i “Krušo”  je dobitnik mnogih plaketa i nagrada  na međunarodnim sajmovima  turizma . 

 

Direkcija agencije za izbor najmenadžera jugoistočne i srednje Evrope je kod vlasnika kompanije gosp,Radović Slobodana prepoznala nepresušnu pozitivnu stvaralačku energiju ne samo lokalnog karaktera već  čitave države  pa  i regiona  te mu je u Sarajevu dodjeljena titula najmenadžera u jugoistočnom Balkanu za  2015. godinu iz oblasti  turizma.

 

2019. godine, ''Krušo'' zvanično ulazi u 100 najvećih kompanija u Crnoj Gori. 

Što se tiče garancija kvaliteta, ''Krušo'' posjeduje sve sertifikate i žigove koje je moguće dobiti u Crnoj Gori..

 

Ipak, sigurno najvažniji certifikat je onaj koje dolazi od naših zadovoljnih gostiju.  S ponosom možemo reći da svake godine broj posjeta raste, ali isto tako, imamo goste koji dolaze od prve sezone otvaranja našeg ugostiteljskog kompleksa, te smatramo da su utisci takvih gostiju vredniji nego i jedno odlikovanje. Mi Vam možemo obećati da ćemo dati sve od sebe da naš kvalitet održimo, ali i poboljšamo ponudu i kvalitet dignemo na najvisočiji nivo.

 

Kontakt

Šetalište 5 danica 85340 Herceg Novi, Montenegro

info@konobakruso.net

Radno vrijeme

Pon - Nede 7:30 - 00:00  

 

Rezervacije

Za rezervacije pozovite!

+382/67/666/669 +382/31/323238

Pratite nas