Our

Ketering

Previous Next

Ketering

Ketering za sve vaše prilike

Ako planirate proslavu u svom domu ili pod krovom svoje kompanije, želite da omogućite ishranu zaposlenih, organizujete koktel ili bilo koju vrstu događaja , ali ne želite da brinete o mukotrpnom procesu nabavljanja namirnica i pripreme hrane, Konoba Krušo- ketering je pravo riješenje za vas!

Biznis ketering

Radnim danima vršimo dostavu kuvanih jela i biznis obroka u firme .

Mi vjerujemo u kvalitet namirnica sa kojima radimo i kao što naši iskusni kuvari spremaju godinama specijalitete za naše ketering klijente tako se trudimo da i duh kulinarstva prenesemo i na pojedinačan biznis obrok gdje će kupac imati pravi kulinarski doživljaj vrlo bogate ponude jela.

Biznis obroci i kuvana jela se isporučuju firmama, pravnim licima, korporacijama u nepovratnoj ili povratnoj ambalaži sa pratećim nepovratnim ili povratnim inventarom. Takođe nudimo i usluge kompletnog posluženja ovih obroka.

Postoji mogućnost naručivanja vegetarijanskih obroka, obroka bez određene vrste mesa, paket obroka koji obuhvataju i poslastice i sl.

Ako i u vašoj kompaniji  postoji potražnja za obilnim i raznovrsnim obrocima, potražite nas!

Hladna i topla ketering posluženja

Konoba Krušo nudi veliki izbor slanog i slatkog keteringa, od naših prepoznatljivih slanih mixeva, mesnih delikatesa, komadnih kanapea od najluksiznijih namirnica (pršute, lososa, kavijara, bifteka), tradicionalnih, domaćih ali i neobičnih i egzotičnih salata, veganske i vegetarijanske hrane, domaćih pita i peciva pa sve do dobro poznatih slatkih poslastica, sitnih kolača, komadnih kolača, šniteva.

 

Koktel zalogaji

Koktel zalogaji su idealno riješenje za ketering za proslave rođendana,koktel zabave, slave, modne revije, seminare, svadbe, odbranu diplomskog … Ukoliko vam je potrebno posluženje za proslave, koktel zalogaji su pravi izbor. Ukusni i savršeno dekorisani predstavljaju miks kanapea, sendvičića, raznih rolata, korpica… Jednostavni i praktično servirani odlični su za svaku priliku.

Postoje u mrsnoj i posnoj varijanti. Ukoliko želite ekskluzivniju ponudu keteringa u vidu hladnog posluženja, možete se odlučiti za lux koktel zalogaje. Posebnu pažnju posvetili smo i koktel zalogajima za djecu koji su idealni kao posluženje za dječije rođendane.

Slani topli specijaliteti u dišu

Ukoliko vam je potrebno toplo posluženje, možete se odlučiti za neku od varijanti ketering posluženja u dišu. Ove specijalitete serviramo u metalnim posudama kako bi ostali topli tokom trajanja proslave.

 

Koliko poručiti?

Uobičajene količine za proslave koktel tipa (rodjendani, proslave, party proslave, posluženje prije vjenčanja) su   0,25kg-0,30kg  slanog posluženja i oko 0.100kg slatkog posluženja po osobi.

Za proslave gdje se malo više sjedi, razgovara i uz razgovor uživa u hrani, količine moraju biti malo veće, dok za slavsko ili praznično posluženje neophodno je da hrane bude u nešto većim količinama od datih.

 Kod hrane i pića nema uvijek preciznih pravila.

Svaki gost je drugačiji, svako društvo je drugačije, svaki događaj je poseban, a mi ćemo zajedno sa Vama pronaći pravu formulu koja će biti ono što će zadovoljiti sve.

 

Oko svakog aspekta usluge se možemo dogovoriti i prilagoditi je Vašim zahtjevima.

Naša ideja je da Vam pružimo uživanje u hrani i u isto vrijeme Vam omogućimo više vremena za sebe, svoje prijatelje, poslovne partnere. Želimo da unaprijedimo način i kvalitet života ljudi, kroz vrhunski kvalitet hrane koju pripremamo i profesionalnu uslugu koja posvećuje pažnju svakom detalju.

Naše osoblje će učiniti da svaki Vaš gost i Vi kao domaćin budete zadovoljni.

 

Stojimo Vam na usluzi!

Poručivanje možete izvršiti direktno u našem restoranu, Šetalište 5. Danica, putem maila (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) ili preko telefona (+382 67 666 669),

Kontakt

Šetalište 5 danica 85340 Herceg Novi, Montenegro

info@konobakruso.net

Radno vrijeme

Pon - Nede 7:30 - 00:00  

 

Rezervacije

Za rezervacije pozovite!

+382/67/666/669 +382/31/323238

Pratite nas